Crowdfunding: KipEigen groeit uit tot Regeneratieve Natuurboerderij!

Wij, Eva en Ellen, gaan van start met de eerste Regeneratieve Natuurboerderij van Hilversum en omstreken! Hiermee gaan we een positieve impact maken op natuur, klimaat en welzijn voor mens & dier. Wil je ons helpen dit tot een succes te maken? Doe mee met onze crowdfunding en steun ons met een donatie via onze campagnepagina. Hier lees je ons hele verhaal en hoe de crowdfunding werkt.

Alvast bedankt voor je support! šŸ’š 

De minimale investeringen die nodig zijn om onze regeneratieve natuurboerderij op te starten, komen uit op 15.000 euro. Dit omvat bijvoorbeeld de aankoop van schapen, irrigatiesysteem, omheining en mobiele huisvesting voor de kippen.Ā Uiteindelijk gaan we voor 20.000 euro: daarmee kunnen we versneld professionaliseren (aanschaf elektrische bakfiets en diepvries) en waar mogelijk willen we extra produceren voor mensen die het zich normaal gesproken niet kunnen veroorloven.

Draag je ons initiatief Ʃn de rest van Loosdrecht en omstreken een warm hart toe, en ligt het binnen je mogelijkheden om een financiƫle bijdrage te doen? Dan willen we je vragen ons initiatief te steunen. Via dit platform kun je een eenmalige donatie doen, waarbij je zelf de hoogte van het bedrag bepaalt. Elk bedrag is welkom, maar voor speciale bedragen hebben we mooie beloningspakketten samengesteld: van groentepakketten en vlees, tot een naamsvermelding en een VIP-pas!

Regeneratieve landbouw, enthousiaste vrouwen met kratten vol groente, eieren, fruit, op het land naast de no-dig tuinderij, moestuin, naast de veenweide, met schaap en kip