Contact

 

Zie onderaan deze pagina mijn contactgegevens.

Over mij

Eva Agro-ecologisch ontwerp & advies adviseur consultant duurzame regeneratieve landbouw natuur inclusief biologisch neem contact op

Mijn naam is Eva Vos, ik ben 28 jaar, ik woon in Loosdrecht en ik ben in de zomer van 2018 afgestudeerd aan de Universiteit van Wageningen, MSc Animal Sciences met specialisatie Health, Welfare & Adaptation en minor Agroecology. Als laatste onderdeel van mijn studie heb ik een stage gedaan bij Wietse Bakker van CSA-LandinZicht. Naast het werk op het land ben ik ook bezig geweest met een plan om kippen te houden geïntegreerd in de groenteteelt, om zo meer lokale kringlopen te sluiten. Aan het eind van de stage heeft Wietse mij de kans gegeven om dit project als zelfstandig ondernemer op te zetten. Dit heb ik dankbaar met beide handen aangepakt en zodoende zijn er nu onder de naam KipEigen sinds voorjaar 2019 CSA eieraandelen beschikbaar!

Mijn doel is om bij te dragen aan voedselproductie op een dier- en milieuvriendelijke manier, mede gedragen door de lokale consument. Dit doe ik mede vanuit mijn visie als christen, van waaruit ik zorg wil dragen voor mens, dier en aarde. Dit leef ik uit door met het project KipEigen op een natuurlijke manier kippen te houden, geïntegreerd in groente-, fruit en voederteelt, waarbij de producten middels een CSA aandelenconstructie bij de consument belanden.

Vanuit mijn kennis en opgedane ervaring met KipEigen ben ik ook werkzaam om tuinders, boeren, beleidsmakers en particulieren te adviseren en ondersteunen in de ontwikkeling van agro-ecologische systemen en bedrijfsvoering. Kijk op www.eva-vos.nl voor meer informatie of neem contact op via onderstaande gegevens.

 

Contact gegevens

 

Eva Vos Agro-ecologisch ontwerp & advies

Telefoon: 06-27993784

E-mail adres: info@kipeigen.nl
Website: www.eva-vos.nl

 

De Buitenhof (locatie van de kippen)

NB: momenteel geldt er een landelijk bezoekverbod vanwege het vogelgriepvirus.

 

Tuinderij CSA-LandinZicht (uitgifte eieren)